Despre noi

Salutare, Vizitatorule!

Daca ai intrat aici, iti anticipez curiozitatea si o sa incerc sa-ti raspund la cat mai multe intrebari. Da, sunt mascota unui site de cupoane, dar am personalitate si o sa fac tot posibilul sa iti fiu de ajutor. 

Misiunea mea este sa iti gasesc locuri de cazare cu preturi cat mai mici. Caut sa adulmec ofertele cele mai bune, negociez cu hotelierii si le tai din preturi, in asa fel incat sa fii multumit de raportul calitate/pret. Conditia este ca impreuna sa le ocupam camerele. Sunt sincer cu tine, asadar trebuie sa fiu corect si cu hotelierii. Drept urmare, relatia dintre noi trebuie sa fie win-win, altfel nimic nu ar putea fi posibil. Te asigur ca fiecare locatie este cercetata in fiecare coltisor si ca nu vor exista detalii ascunse in textul promotional. 

Despre mine, la nivel personal, o sa afli mai multe cand o sa-mi fac timp sa iti arat cum imi petrec timpul liber. Iti promit sa te distrez si sa te amuz, pentru ca asta e motivul datorita caruia am trecut de interviul pentru jobul de mascota. 

Daca exista nemultumiri legate de politica de preturi si alte detalii pe care sa le transmit sefilor mei, nu ezitati sa ma stresati cu mailuri la galos@sdh.ro. De asemenea, laudele si aprecierile le astept tot la adresa sus-mentionata :).

Galos.ro este o divizie a SDH Global SRL.

Ne gasiti in:
Bucuresti - Blvd. Uverturii nr. 57-69, bl. 10, sc. A, parter, ap. 2, sect. 6 (Militari - intre Teatrul Masca si Complex Sir)
Bucuresti - Piata Romana nr. 9, Scara E, etaj 1, apartament 3, interfon 3 (La coloane)
Brasov - Bd. Iuliu Maniu nr. 47, cladirea Cobco, camera 8, parter (vis-a-vis de Tribunalul Brasov)

Comenzi prin telefon 
Poti comanda vacanta dorita direct prin telefon, la unul dintre numerele:
0765.470.611 Cosmote
0737.100.941 Vodafone
021.77.11.490 RomtelecomCu simpatie, 

Galos